[Διαγωνισμός] Κατεβάστε τις Αποδείξεις και κερδίστε τα Τεκμήρια!

Σήμερα λέμε να διοργανώσουμε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταία αναβάθμισης που αφορά την εφαρμογή Αποδείξεις. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η έκδοση 3.1.13 προσφέρει σύνδεση με την online κοινότητα.

Μέσα από την εφαρμογή, μπορείτε να συνδεθείτε στο σχετικό σημείο του iAppsHellas, ώστε να είστε σε θέση να ρωτήσετε κάτι ή να μας πείτε μια νέα ιδέα σας που θα θέλατε να δείτε να ενσωματώνεται στην υλοποίησή μας, ενώ μπορείτε να διαβάσετε τυχόν απορίες και προτάσεις άλλων χρηστών.

Κατεβάστε λοιπόν την εφαρμογή και μέσα από την αρχική οθόνη, επιλέξτε το κουμπί ενεργειών που θα βρείτε δεξιά στην πάνω μπάρα. Στην συνέχεια επιλέξτε το “Ερωτήσεις και απορίες” και γράψτε τα σχόλιά σας για την εφαρμογή – μαζί με ένα valid email για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε.

Οι πρώτοι δέκα θα κερδίσουν άμεσα από ένα promo code της εφαρμογής Τεκμήρια! Οι υπόλοιπες συμμετοχές θα μπουν στην κλήρωση και δέκα επιπλέον τυχεροί θα κερδίσουν promo codes της εφαρμογής Τεκμήρια.

Τι περιμένετε; Κατεβάστε τις Αποδείξεις δωρεάν από εδώ και διεκδικήστε το δικό σας promo code της εφαρμογής Τεκμήρια, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν, σύμφωνα με τον ισχύοντα φορολογικό νόμο. Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Κυριακή 13/1/2013 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail την Δευτέρα 14/1/2013.

Καλή επιτυχία!

Comments are closed.