[Διαγωνισμός] Ο Ξεφτέρης στην αρχαία Ολυμπία!

Η εφαρμογή Ο Ξεφτέρης στην αρχαία Ολυμπία είναι ένα προηγμένο εκπαιδευτικό λογισμικό πολυμέσων. Σε αυτή την περιπέτεια ο Ξεφτέρης μεταφέρεται στην αρχαία Ολυμπία, τον τόπο όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που παραμένει άλυτο για εκατοντάδες χρόνια και να αποκαταστήσει μια φοβερή αδικία που είχε γίνει στο παρελθόν σε βάρος ενός μεγάλου αθλητή.

Θα τα καταφέρει άραγε ο Ξεφτέρης να τα βγάλει πέρα και σε αυτήν την περιπέτεια; Για να ξεπεράσει τις δοκιμασίες και να λύσει τους γρίφους που θα συναντήσει, πρέπει να εξοπλιστεί με θάρρος και να συλλέξει πολύτιμα στοιχεία για τους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας και τον τρόπο που τελούνταν. Στην αποστολή του αυτή θα τον βοηθήσουν οι 16 διαφορετικοί χαρακτήρες που θα συναντήσει όπως ο Αλφειός, ο αλυτάρχης, ο εξηγητής, ο γυμναστής, ο αριστοκράτης, ο ελλανοδίκης, ο ιερέας, ο καλλιτέχνης, ο ραβδούχος. Αυτοί θα του δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τα Ολυμπιακά αθλήματα – ποια ήταν, πώς και πότε διεξάγονταν και ποιοι συμμετείχαν -, για τα βραβεία στους νικητές και τις ποινές στους παραβάτες, για το αγωνιστικό πνεύμα των Ελλήνων, την προπόνηση, την καλλιτεχνική δραστηριότητα, τον ναό του Δία, το Ηραίο και πολλά άλλα ακόμη.

Το λογισμικό «Ο Ξεφτέρης στην αρχαία Ολυμπία» περιλαμβάνει επιπλέον:

• Ένα παιχνίδι γνώσεων με 200 ερωτήσεις σχετικά με όλες τις πληροφορίες που συλλέγει ο Ξεφτέρης για τους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας και τον τρόπο που τελούνταν.
• Πέντε πιστές αναπαραστάσεις αθλημάτων της αρχαιότητας σε μορφή αλληλεπιδραστικών παιχνιδιών, που δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη να διασκεδάσει δοκιμάζοντας τις ικανότητές του στο δρόμο ταχύτητας, τον οπλίτη δρόμου, το ακόντιο, το άλμα εις μήκος και το δίσκο.
• Ηλεκτρονικό βιβλίο με πληροφορίες για τους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας και της σύγχρονης εποχής.

Η εφαρμογή κοστίζει 5.49 Ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ, αλλά σε συνεργασία με την Siem, προσφέρουμε 5 promo codes της εφαρμογής σε 5 τυχερούς αναγνώστες του iAppsHellas – τα οποία είναι και τα τελευταία μας δώρα στους μικρούς μας φίλους!

Κάντε μας “Like” στο FaceBook, γράψτε εδώ τις ευχές σας για το νέο έτος – μαζί με ένα valid email για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε – και μπείτε στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Κυριακή 6/1/2013 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail την Δευτέρα 7/1/2013.

Καλή Επιτυχία & Χρόνια Πολλά!

Υ.Γ.: Στην καταχώρηση του σχολίου δεν εμφανίζεται το email σας στους υπόλοιπους αναγνώστες…

27 comments

 • 04/01/2013 at 18:51 // Reply

  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!!

 • 04/01/2013 at 17:29 // Reply

  Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

 • 04/01/2013 at 17:26 // Reply

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 • 04/01/2013 at 16:20 // Reply

  Χρόνια Πολλά!

 • 04/01/2013 at 14:59 // Reply

  Χρόνια Πολλά!

1 2 3 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*