Οι εντυπώσεις μας από το UnoTelly…

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για το UnoTelly, μια DNS υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα αλλά και να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές όπου κι αν βρίσκονται, με οποιαδήποτε συσκευή έχουν και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από τις αντίστοιχες υπηρεσίες VPN.

Εμείς το δοκιμάσαμε σε όλες τις i-συσκευές μας και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ο τρόπος ενεργοποίησης είναι πολύ απλός και εξίσου άμεσος, ενώ στο site θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν – καθώς δεν περιορίζεται σε κάποιο λειτουργικό σύστημα και μπορεί να παίξει το ίδιο καλά τόσο στο Apple TV σας, όσο και στην παιχνιδομηχανή σας – PS3, XBOX 360, Wii κ.λ.π. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, σε όποια συσκευή και αν δοκιμάσαμε να το ενεργοποιήσουμε.

Το πιο εντυπωσιακό πάντως που προσφέρει η υπηρεσία στους χρήστες του Gold προγράμματος, είναι το εντελώς δωρεάν VPN που προσφέρει – κάτι που στην πράξη επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή σε 3G/4G αλλά και δημόσια δίκτυα!

Εμείς έχουμε μεταφέρει στο UnoTelly όλες τις συσκευές μας, ενώ είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις και απορίες. Περισσότερα σχετικά με το UnoTelly αλλά και τον τιμοκατάλογο του μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν την υπηρεσία για οκτώ ημέρες.

1 Comment

  • 23/12/2012 at 15:09 // Reply

    Δοκίμασα το Netflix και έμεινα εντυπωσιασμένος! Πιστεύω πως αξίζει τα 6 ευρώ το μήνα γιατί τα γλυτώνεις από τις ενοικιάσεις ταινιών από video clubs ή από συνδρομές σε συνδρομητική τηλεόραση. Όσο για το UnoTelly, δουλεύει ακριβώς όπως το περιγράφετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*