Οι iTunes Gift Cards έφτασαν στο iStorm!

Όπως ενημερωθήκαμε από το iStorm, από σήμερα οι iTunes Gift Cards είναι πλέον διαθέσιμες και στην Ελλάδα, σε αξίες των 15€, 25€ και 50€.

Από σήμερα οι iTunes Gift Cards διατίθενται στα καταστήματα iStorm σε αξίες 15€, 25€ και 50€.

Ό,τι κι αν θέλει να κάνει κανείς με τις αγαπημένες του Apple συσκευές, υπάρχει η κατάλληλη εφαρμογή για να πραγματοποιηθεί. Οι iTunes Gift Cards είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσει κάποιος από το iTunes Store, iBookstore, App Store, και Mac App Store, την εφαρμογή που θέλει. Εύκολα, γρήγορα, χωρίς να απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αναζητήστε τες. Είναι το τέλειο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Αν θυμάστε, πριν από πολύ καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο μπορούσατε να αγοράσετε προπληρωμένες iTunes Gift Cards ώστε να ενοικιάζατε ταινίες στο Apple TV – τότε που δεν ήταν διαθέσιμες στο Ελληνικό AppStore.

Πλέον δεν υπάρχει αυτό ο περιορισμός, αλλά οι iTunes Gift Cards σας δίνουν την δυνατότητα να φορτώσετε έναν αμερικάνικο λογαριασμό και να προχωρήσετε σε αγορές εφαρμογών και λοιπών προϊόντων που δεν είναι διαθέσιμα στο Ελληνικό AppStore.

Από την άλλη μπορούν να χαρίσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους δίνοντας την δυνατότητα αγοράς παιχνιδιών, μουσικής κ.λ.π. Λογικά θα αποτελέσουν μια καλή λύση την περίοδο των εορτών!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*