Οι εντυπώσεις μας από την χρήση του iCade…

Πλησιάζουμε κοντά στο κλείσιμο της τέταρτης δεκαετίας της ζωής μας και είχαμε την χαρά να παίξουμε όταν ήμασταν πιτσιρικάδες με το θρυλικό Atari 2600 αλλά και με τα κλασσικά «μπλιμπλίκια» του ενός μοχλού και του ενός – άντε δύο – fire!

Όταν λοιπόν κληθήκαμε να δοκιμάσουμε το iCade στο iStorm αισθανθήκαμε κάπως. Η κατασκευή θυμίζει σε πολλά τα κουτιά στα οποία χαλάγαμε το χαρτζιλίκι μας, ενώ τουλάχιστον τώρα δεν έχουμε την ανάγκη αν πούμε ψέματα για την ηλικία μας, για να μπορέσουμε να παίξουμε!

Η κατασκευή είναι στιβαρή και καλοσχεδιασμένη και λογικά θα σας χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης. Ο μοχλός δείχνει πολύ στιβαρός – πιστέψετε μας, έχουμε χαλάσει μερικούς στα νιάτα μας – και το μόνο που μας δυσκόλεψε ήταν μια ελαφριά αστάθεια που είχε η κατασκευή σε υπερβολικά απότομες και δυνατές κινήσεις, αλλά αν κολλήσετε την πλάτη σε έναν τοίχο, τότε το iCade δεν πάει πουθενά.

Σε συνδυασμό με παιχνίδια όπως το Atari’s Greatest Hits, θα λιώσετε πραγματικά παίζοντας arcades που βασίζονται στο gameplay και όχι στα γραφικά. Το iCade στο iStorm κοστίζει 129.99 Ευρώ, αλλά πριν περάσετε από το κατάστημα, καλά θα κάνατε να πάρετε ένα τηλέφωνο καθώς τα πρώτα κομμάτια έφυγαν αέρας…

2 comments

  • 28/05/2012 at 15:30 // Reply

    Sto u.gr exei 50€…

    • 28/05/2012 at 20:41 // Reply

      Κάποιο λάθος κάνεις σχετικά με την τιμή που αναφέρεις… Τσέκαρέ το πάλι…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*