Μπλα Μπλα: Έξυπνη και επίκαιρη εφαρμογή…

Η εφαρμογή Μπλα Μπλα είναι μια υλοποίηση αυτόματης παραγωγής πολιτικού, ρομαντικού και φουτουριστικού κειμένου. Βαρεθήκατε να ακούτε τους πολιτικούς να λένε ασυναρτησίες; Τώρα έχετε και εσείς ένα δυνατό όπλο για να τους ανταγωνιστείτε!

Πρόκειται για ξύλινο λόγο που δεν βγάζει νόημα. Όπως αυτό που ακούμε τόσο καιρό από τους πολιτικούς μας. Θέλετε να γίνεται καζανόβας και να “στείλετε” την κοπέλα σας με ρομαντικές ασυναρτησίες;

Η εφαρμογή μπορεί να παράξει αυτόνομες προτάσεις, αλλά και πλήρες κείμενο. Κουνήστε τη συσκευή σας για τυχαία παραγωγή και τις ασυναρτησίες που δημιουργήσατε, μέσω email. Άντε και καλούς λόγους!

iTunes link

Άποψη iAppsHellas: Πιο επίκαιρη εφαρμογή δεν γίνεται να βρείτε αυτές τις ημέρες. Την στιγμή που, οι ίδιοι οι άνθρωποι που σχεδόν μας κατέστρεψαν και τώρα ζητάνε την ψήφο μας, την ίδια στιγμή έχετε και εσείς την ευκαιρία να τους πληρώσετε με το ίδιο σχεδόν νόμισμα, την υποκρισία.

Παίζοντας με την εφαρμογή θα μπορέσετε να καταλάβετε ακόμα καλύτερα πόσα “φίδια” μας έχουν ταΐσει τόσα χρόνια, ενώ μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και στο iPhone αλλά και στο iPad σας καθώς η εφαρμογή είναι Universal. Είναι διαθέσιμη δωρεάν στο AppStore καθώς προσπαθεί να βγάλει τα… προς το ζην με διαφημίσεις. Φανταστείτε τώρα να δείτε και καμιά πολιτική διαφήμιση μέσα στην εφαρμογή!

Πάρτε το σοβαρό σας ύψος λοιπόν και καλούς λόγους!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*