Το νέο iPad ήρθε στο iStorm και το iAppsHellas ήταν εκεί!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, χθές αργά το βράδυ βρεθήκαμε στο iStorm ώστε να είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε το κλίμα της άφιξης του νέου iPad στην Ελλάδα.

Η παρουσία μας στην προετοιμασία του καταστήματος για την επίσημη πρώτη του νέου tablet, μας δίνει την δυνατότητα να σας μεταφέρουμε πρώτοι τις εικόνες που θα δείτε αν κάνετε μια βόλτα από την πλατεία Κολωνακίου. Μπορείτε να δείτε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες που τραβήξαμε στην μίνι παρουσίαση που μας έκανε το iStorm, ενώ σε επόμενο θέμα θα ανεβάσουμε και ένα σχετικό βίντεο.

Η ομάδα του iStorm δούλεψε αρκετή ώρα μετά το κλείσιμο του καταστήματος και προχώρησε στις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε σήμερα το iPad 3ης γενιάς.

Το σταντ με τα νέα iPad σας περιμένει για να δοκιμάσετε αλλά και να συγκρίνετε την νέα συσκευή με τον προκάτοχό του, αν και λογικά τις πρώτες ημέρες θα γίνεται ένας μικρός χαμός! Η συσκευή είναι σχεδόν ίδια με το iPad της προηγούμενης γενιάς και μόνο αν τα βάλετε δίπλα-δίπλα μπορεί και να παρατηρήσετε κάποια ελάχιστη διαφορά.

Η οθόνη είναι πραγματικά εκπληκτική και αν βάλετε το νέο iPad δίπλα στο προηγούμενο, θα δείτε την διαφορά με την πρώτη ματιά. Εντύπωση προκαλεί και η εκτέλεση iPhone εφαρμογών χωρίς το ενοχλητικό πιξέλιασμα που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Φανερά βελτιωμένη είναι και η νέα κάμερα, η οποία στα χέρια μας έβγαλε πραγματικά καλές φωτογραφίες – ένα σημείο στο οποίο υστερούσε το προηγούμενο μοντέλο. Ένα νέο iPad βρίσκετε στην βιτρίνα του καταστήματος, στο οποίο τρέχει ένα πολύ θεαματικό κλιπ, το οποίο παρουσιάζει τις δυνατότητές του, αλλά αν δεν το πιάσετε στα χέρια σας…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το iStorm για την φιλοξενία, ενώ εδώ θα βρείτε και το βίντεο για το οποίο σας μιλήσαμε στην αρχή του άρθρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*