Πόσο θα κοστίζει το νέο iPad στην Ελλάδα;

Χθες αργά το βράδυ έγινε διαθέσιμη η ανακοίνωση του iStorm σχετικά με την επίσημη διάθεση του νέου iPad στην Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε πόσο θα κοστίζει στην χώρα μας;

iPad (3rd gen) WiFi:
• iPad WiFi 16GB: 509 Ευρώ
• iPad WiFi 32GB: 619 Ευρώ
• iPad WiFi 64GB: 719 Ευρώ

iPad (3rd gen) 3G/4G & WiFi:
• iPad 3G/4G & WiFi 16GB: 639 Ευρώ
• iPad 3G/4G & WiFi 32GB: 739 Ευρώ
• iPad 3G/4G & WiFi 64GB: 839 Ευρώ

Το iPad 2 θα συνεχίσει να διατίθεται στην αγορά στις παρακάτω εκδόσεις και τιμές:
• iPad 2 16GB WiFi: 429 Ευρώ
• iPad 2 16GB 3G & WiFi: 559 Ευρώ

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του iStorm:

Το νέο iPad στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου!

Τις 3 πρώτες μέρες, ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια σε πωλήσεις!

Η iSquare, επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα, μόλις ανακοίνωσε ότι το νέο iPad που έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 23 Μαρτίου, θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα, σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 4G των 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από 509 ευρώ. Το iPad 2 στα 16GB σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 3G, άσπρο & μαύρο θα συνεχίσει να διατίθεται από 429 ευρώ.

Σύμφωνα με την Apple, το εκπληκτικό νέο iPad έφτασε τα τρία εκατομμύρια σε πωλήσεις τις 3 πρώτες μέρες της διάθεσής του, που ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου σε 12 χώρες. Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, έρχεται και στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 24 χώρες, όπως την Ιταλία, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, κ.α. Το νέο iPad διαθέτει την εκθαμβωτική οθόνη Retina, τον νέο επεξεργαστή της Apple Α5Χ με τετραπύρηνα γραφικά, κάμερα iSight 5 megapixel με εξελιγμένο φακό που επιτρέπει στο χρήστη τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών και εγγραφή video 1080p HD, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει μοναδικά λεπτό και ελαφρύ με την μπαταρία του να συνεχίζει να διαρκεί 10 ώρες.

“Το νέο iPad έκανε μια μοναδική αρχή με τρία εκατομμύρια πωλήσεις – το πιο δυνατό ξεκίνημα iPad που έγινε ποτέ”, δήλωσε ο Philip Schiller, ο Senior Vice President του Worldwide Marketing της Apple. “Οι καταναλωτές δείχνουν να λατρεύουν τα νέα χαρακτηριστικά του iPad, συμπεριλαμβανομένου της εκπληκτικής οθόνης Retina και ανυπομονούμε να το πιάσουν στα χέρια τους ακόμα περισσότεροι καταναλωτές αυτή την Παρασκευή”.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή το πρωί στο iStorm στην Πλατεία Κολωνακίου και στο iStorm στο Εμπορικό Κέντρο River West για να υποδεχθούμε μαζί το νέο iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*