[Αποκλειστικό review] iNomoi: Ελληνική νομοθεσία


Η εφαρμογή iNomoi είναι μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει τους βασικούς Κώδικες και Νόμους της Ελληνικής Νομοθεσίας σε μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books).

Η παρουσίαση των βιβλίων γίνεται με δομημένη ιεαρχική δομή (κατά Τμήμα, Μέρος Κεφάλαιο κτλ).


Παρέχει “έξυπνη” μηχανή αναζήτησης για να βρείτε το εδάφιο που σας ενδιαφέρει.

Απευθύνεται σε Νομικούς, Δικηγόρους, Φοιτητές Νομικής, Δικαστές που επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση στη βασική Ελληνική Νομοθεσία με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη του iPhone!

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θα εμπλουτίζεται συνεχώς ΔΩΡΕΑΝ με ενημερώσεις, νέους κώδικες και νόμους.

Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις προτάσεις από τους χρήστες μας! Αν επιθυμείτε να συμπεριλάβουμε έναν κώδικα ή νόμο στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη, επικοινωνήστε μαζί μας!

Το επόμενο upate περιλαμβάνει:
+ Ν.3459/2006: Κώδικας Νόμων για τα Ναρκωτικά
+ Ν.2121/1993: Πνευματική ιδιοκτησία
+ Γραφήματα πινακίδων του ΚΟΚ

*** Το πεδίο αναζήτησης εμφανίζεται μετακινώντας τις λίστες των Τμημάτων-Κεφαλαίων-Άρθρων κτλ προς τα κάτω. Όπως ακριβώς και στις περισσότερες εφαρμογές του iPhone!!! ***

*** τιμή προσφοράς μέχρι 31/08/2010 ***

Τιμή εφαρμογής 4.99 Ευρώ.

iTunes link

Άποψη iAppsHellas: Αν θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας μια πλούσια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, η οποία να περιλαμβάνει τους βασικούς Κώδικες και Νόμους της Ελληνικής Νομοθεσίας σε πραγματικά καλή τιμή, η εφαρμογή iNomoi είναι εδώ για εσάς.
Ξεκινώντας την εφαρμογή, ανοίγει η βιβλιοθήκη με τους Κώδικες και τους Νόμους της Ελληνικής Νομοθεσίας που είναι καταχωρημένοι. Κάνουμε scroll για να δούμε όλα τα e-books.

Αφού επιλέξουμε τον Κώδικα που μας ενδιαφέρει, εμφανίζονται τα βιβλία που περιέχει. Η επιλογή βιβλίου θα μας οδηγήσει στα κεφάλαια και τέλος το κάθε κεφάλαιο στα άρθρα του.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε κάθε σημείο της “περιπλάνησής” μας στους Κώδικες, υπάρχει πάντα η δυνατότητα αναζήτησης, αρκεί να “τραβήξουμε” προς τα κάτω την Status Bar.

Κατά την προβολή του άρθρου, έχουμε την δυνατότητα να αυξομειώσουμε το μέγεθος των γραμμάτων, να μεταβούμε σε προηγούμενο ή επόμενο άρθρο, να αλλάξουμε το παρασκήνιο για να κάνουμε πιο εύκολη την ανάγνωση, ενώ με το ενσωματωμένο mail app της εφαρμογής μπορούμε να στείλουμε άμεσα με email το άρθρο που μας ενδιαφέρει.


Στα settings της εφαρμογής μπορούμε να παραμετροποιήσουμε την σήμανση της αναζήτησης καθώς και την αυξομείωση την νυκτερινής φωτεινότητας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την agvm.org: e-solutions για την παραχώρηση του promo code με σκοπό την πληρέστερη παρουσίασή της εφαρμογής.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*