Πως να εγκαταστήσετε τον Plex client στο Apple TV 2G

Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στο Apple TV 2G, καθώς η κοινότητα του Jailbreak έκανε τα δικά της μαγικά. Έτσι πέρα από την εκτέλεση native iOS εφαρμογών, κάτι που είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, κάναμε μια αναφορά στο Seas0nPass – με το οποίο μπορείτε να έχετε Untethered Jailbreak στο Apple TV 2G –, αλλά και στο aTV Flash (black) 1.1.1 το οποίο υποστηρίζει την έκδοση 4.4.4 του iOS.

Όσοι όμως εγκαταστήσατε το aTV Flash (black) 1.1.1, θα διαπιστώσατε πως από τις εφαρμογές τρίτων λείπει ο Plex client. Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε τον Plex client (0.9.0 beta 4), δεν έχετε παρά να διαβάσετε τον οδηγό που ετοιμάσαμε για εσάς, παρακάτω…

Με το Apple TV 2G να λειτουργεί, εκτελέστε στον Mac σας το Terminal και πληκτρολογήστε – ή μπορείτε να κάνετε Copy & Paste – τις παρακάτω εντολές:

ssh root@apple-tv.local

alpine (το password, αφού σας το ζητήσει)

echo "deb http://www.ambertation.de ./downloads/PLEX/" > /etc/apt/sources.list.d/plex.list (προσοχή, είναι μία γραμμή)

apt-get remove com.plex.client-plugin

apt-get update

apt-get install com.plex.client-plugin=0.0.9.0.0-312c11b0

Μπορεί να σας κολλήσει σε κάποιο βήμα – στην περίπτωση μας, κόλλησε κατά το apt-get update. Κλείστε το Terminal, εκτελέστε το ξανά και επαναλάβετε την διαδικασία. Στο Apple TV 2G μπορείτε να συνδεθείτε και με την IP – δηλαδή αντί για ssh root@apple-tv.local, να πληκτρολογήσετε ssh root@ 192.168.1.5 και να συνδεθείτε με την συσκευή.

Αν έχετε τυχόν προβλήματα, ενημερώστε μας για να σας βοηθήσουμε…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*