[Διαγωνισμός] Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ Βασίλη… ξανά!

Σε συνεργασία με την Siem και μετά από δική σας απαίτηση, επαναλαμβάνουμε τον διαγωνισμό της προηγούμενης εβδομάδας και προσφέρουμε 5 promo codes της εφαρμογής “Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ Βασίλη” σε 5 τυχερούς αναγνώστες μας, ώστε να ικανοποιήσουμε περισσότερους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας.

Οι τυχεροί νικητές θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση που τους ενδιαφέρει, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού τους και θα πάρουν το δώρο τους ανήμερα τα Χριστούγεννα! Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να κερδίστε τα promo codes.

Αφήστε το σχόλιο σας στην παρουσίαση της εφαρμογής – μαζί με ένα valid email για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε – και μπείτε στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Σάββατο 24/12/2011 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail την Κυριακή 25/12/2011.

Καλή επιτυχία και χρόνια πολλά!

Υ.Γ.: Στην καταχώρηση του σχολίου δεν εμφανίζεται το email σας στους υπόλοιπους αναγνώστες. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούν να λάβουν μέρος όσοι κέρδισαν στον προηγούμενο διαγωνισμό, ενώ όσοι συμμετείχαν και δεν κέρδισαν, πρέπει να αφήσουν ξανά ένα νέο σχόλιο…

Comments are closed.