Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ Βασίλη

Η πιο διασκεδαστική και εκπαιδευτική παρέα για τα Χριστούγεννα, αλλά και για ολόκληρο τον χρόνο! Μια φανταστική επίσκεψη του παιδιού, μαζί με τον Ξεφτέρη, στο χωριό του Αϊ-Βασίλη! Ένα εκπαιδευτικό προϊόν πολυμέσων που συνδυάζει με επιτυχία τη μάθηση και την ψυχαγωγία, μέσα από ένα αλληλεπιδραστικό περιβάλλον, πλούσιο σε ερεθίσματα.

Ο Ξεφτέρης σας καλεί να επισκεφτείτε μαζί του το σπίτι του Άγιου Βασίλη, να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δωμάτιο και να ανακαλύψετε τα μυστικά της σοφίτας. Και μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από το μαγαζάκι με τα φανταστικά παιχνίδια, το βιβλιοπωλείο με τα υπέροχα βιβλία και το ταχυδρομείο για να φτιάξετε χαρούμενες καρτούλες για τους αγαπημένους σας. Στο εστιατόριο θα στρώσετε το γιορτινό τραπέζι. Προσοχή όμως γιατί τα σκανταλιάρικα ξωτικά μπορεί να χαλάσουν τη γιορτή. Το χιονισμένο χωριό του Αϊ-Βασίλη είναι γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

• Μαθηματικές πράξεις
• Ανάπτυξη λεξιλογίου με σύνθεση λέξεων
• Εξάσκηση στο γραπτό λόγο
• Συσχετισμός αντικειμένων
• Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δωματίου
• Διαφορές σε εικόνες
• Αντικείμενα που δεν ταιριάζουν στην εικόνα
• Σύνθεση εικόνων
• Ζευγάρια με όμοια αντικείμενα

Τιμή εφαρμογής 2.39 Ευρώ.

iTunes link

Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, για παιδιά 2-4  ετών

Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, για παιδιά 3-6  ετών

Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, για παιδιά 6-8 ετών

Άποψη iAppsHellas: Εναρμονισμένη με τον πνεύμα των ημερών είναι η εκπαιδευτική αλλά εξίσου διασκεδαστική Universal εφαρμογή «Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ Βασίλη», μια δημιουργία της Siem. Με την βοήθεια της διαβαθμισμένης ανά ηλικία εφαρμογής – 2-4 ετών, 3-6 ετών & 6-8 ετών –, τα πιτσιρίκια της οικογένειας θα μπορέσουν να διασκεδάσουν με το iPad του μπαμπά, αλλά ταυτόχρονα να μάθουν παίζοντας.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1993 με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής, ενώ ασχολείται και με θέματα χρηστικότητας λογισμικού. Το 1994 ξεκίνησε ο σχεδιασμός της εφαρμογής «Ταξίδι στη Χώρα των Γραμμάτων» με κεντρικό ήρωα τον Ξεφτέρη. Ο τίτλος αυτός κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 1996 και σήμερα η εταιρεία είναι ένας από τους κύριους παραγωγούς εκπαιδευτικού λογισμικού στην Ελλάδα, για μαθητές ηλικίας από 4-15 ετών – Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο.

Η εφαρμογή παίζει και στο iPhone, αλλά εξ΄ αιτίας του σχεδιασμού της, η μικρή οθόνη της συσκευής ίσως να κουράσει τα παιδία. Στο iPad όμως είναι απόλαυση και δεν το γράφουμε εμείς ως ενήλικοι, αλλά σας μεταφέρουμε την εμπειρία δύο beta testers, ηλικίας 7 & 9 ετών, οι οποίοι δεν ξεκόλλαγαν!

Η εφαρμογή κυκλοφορεί και σε αγγλική έκδοση, ενώ στο AppStore μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τις lite εκδόσεις που είναι διαθέσιμες, ώστε να την δοκιμάσετε πριν την αγοράσετε. «Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ Βασίλη» αποτελεί την πρόταση του iAppsHellas στην περίπτωση που θέλετε να περάσετε όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές μαζί με τα παιδιά σας, κάνοντας κάτι δημιουργικό στην iOS συσκευή σας.

39 comments

 • 22/12/2011 at 13:16 // Reply

  LIKE

 • 22/12/2011 at 11:47 // Reply

  Τέλειο δωράκι για τα παιδιά μου!

 • 22/12/2011 at 11:18 // Reply

  perfect we love it!

 • 22/12/2011 at 11:15 // Reply

  ΤΕΛΕΙΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*