Μήπως να το λέγανε… iMpossible: Mission 4(?!)

Αν κάποιος αρχίσει να διαβάζει το συγκεκριμένο θέμα, σίγουρα θα αναρωτηθεί τη σχέση έχει το iAppsHellas με ένα blockbuster. Αν όμως συνεχίσετε την ανάγνωση θα δείτε για ποιον λόγο κάνουμε αυτή την αναφορά…

Χθες λοιπόν πήγαμε στην πρώτη επίσημη του Mission: Impossible – Ghost Protocol στην Ελλάδα για το ευρύ κοινό και διαπιστώσαμε πως η ταινία είναι γεμάτη από iPhone 4 – προφανώς δεν ήταν διαθέσιμο το 4S όταν γύριζαν την ταινία – iPad και MacBook. Την στιγμή που οι… “κακοί” είχαν κάτι τηλεφωνάκια της κακιάς ώρας η ομάδα του IMF έκανε τα πάντα… όλα με τις iOS συσκευές της.

Φυσικά και πρόκειται για μια εμπορική συμφωνία της Apple με την εταιρεία παραγωγής της ταινίας αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το πόσο κοντά έχει φτάσει η τεχνολογία αιχμής στο ευρύ κοινό, καθώς μερικές από της εφαρμογές που είδαμε να τρέχουν στις συσκευές των πρακτόρων, θα μπορούσαν να είναι ήδη διαθέσιμες στο AppStore!

Ειδικά η σκηνή με την χρήση του προβολικού ολογράμματος… «Ξεκόλλα! Μην τους το χαλάς…», φωνάζει από μέσα ο συνάδελφος και έχει δίκιο. Η ταινία αποτελεί μια καλή συνέχεια της συγκεκριμένης σειράς και αν την δείτε, μπορεί και να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε να στείλετε ένα iMessage στον Ethan Hunt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*