Προσοχή! Δωρεάν το Hotspot από την Vodafone αλλά…

…διαβάστε προσεκτικά τι γράφουμε παρακάτω. Πρόσφατα λοιπόν, η εταιρεία άλλαξε την – απαράδεκτη κατ’ εμάς – πολιτική της και με μήνυμα που θα λάβετε στην συσκευή σας, ή κατά την επόμενη επανεκκίνηση, θα σας ζητηθεί να προχωρήσετε σε Carrier Settings Update, δίνοντας σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Tethering χωρίς επιπλεον χρέωση.

Η είδηση μας είναι γνωστή εδώ και μερικές ημέρες αλλά πριν σας ενημερώσουμε, θέλαμε να μιλήσουμε με κάποιον εκπρόσωπο της Vodafone. Όπερ και εγένετο, για να μάθουμε μια σημαντική λεπτομέρεια.

Η αναβάθμιση – σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου – θα κλειδώσει στις ρυθμίσεις σας το προφίλ σε webonly και δεν θα μπορείτε να το αλλάξετε. Αν λοιπόν θέλετε να βλέπετε Nova χωρίς επιπλέον ογκοχρέωση, ή αν χρησιμοποιείτε την συσκευή σας σε PPTP VPN δίκτυα, ΔΕΝ θα είστε σε θέση να επιλέξετε το wap προφίλ, το οποίο είναι απαραίτητο και στις δύο περιπτώσεις που αναφέραμε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Vodafone, αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει και με την Apple – χωρίς όμως να είναι σε θέση να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Λογικά, η επιλογή μεταβολής του προφίλ, θα γίνει εφικτή σε επόμενη αναβάθμιση.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*