Ανάπτυξη: Παρακολούθηση παιδικών παραμέτρων ανάπτυξης

H εφαρμογή «Ανάπτυξη» σας επιτρέπει με εύκολο και γρήγορο τρόπο να παρακολουθείτε τα τρία βασικά μεγέθη ανάπτυξης του παιδιού σας – ύψος, βάρος & περίμετρος κεφαλής. Βασίζεται στις καμπύλες σωματομετρικής ανάπτυξης καθώς και στα αναγραφόμενα για την ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού, που υπάρχουν στην τρέχουσα έκδοση (2011) του Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγύης.

Καταχωρείτε αρχικά το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και το φύλλο του παιδιού και στην συνέχεια τις μετρήσεις ύψους, βάρους και περιμέτρου κεφαλής και την ημερομηνία των μετρήσεων αυτών.

Η εφαρμογή :
•Υπολογίζει άμμεσα την τρέχουσα ηλικία του παιδιού.
•Υπολογίζει άμμεσα την εκατοστιαία θέση (ποσοστό παιδιών αντίστοιχης ηλικίας που έχουν το ίδιο ή μικρότερο μέγεθος) του παιδιού σας στην αντίστοιχη καμπύλη ανάπτυξης.
•Τοποθετεί τις μετρήσεις στην αντίστοιχη γραφική παράσταση και σας δείχνει την καμπύλη ανάπτυξης του παιδιού σας.
•Σας δίνει στην γραφική παράσταση καμπύλες σύγκρισης με ποσοστά παιδιών ανά καμπύλη.

Κι έτσι έχετε την δυνατότητα :
•Να παρακολουθείτε με γραφικό τρόπο τις παραμέτρους ανάπτυξης του παιδιού σας άμμεσα και κατανοητά.
•Να τις συγκρίνετε μα τα φυσιλογικά μεγέθη και τους μέσους όρους των παιδιών της ηλικίας του.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει την εισαγωγή έως 5 παιδιών και την παρακολούθηση της ανάπτυξης τους έως τα 18 τους έτη. Στην «Ανάπτυξη» θα βρείτε ακόμη σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την ψυχοκινητική εξέλιξη του παιδιού, καθώς επίσης και τα αναπτυξιακά ορόσημα που αυτό θα πρέπει να έχει κατακτήσει σε διάφορες ηλικιακές φάσεις.

Τιμή εφαρμογής 2.99 Ευρώ.

iTunes link

Άποψη iAppsHellas: Πρόσφατα η ANADELTA Information and Medical Systems μας ενημέρωσε για την νέα της εφαρμογή της, που έχει ως στόχο την εύκολη παρακολούθηση παιδικών παραμέτρων ανάπτυξης, προσπαθώντας να κάνει την ζωή των γονιών λίγο πιο εύκολη. Αν θέλετε να έχετε μια άμεση εικόνα για την ανάπτυξη του παιδιού σας, ενώ ταυτόχρονα να μαθαίνετε άμεσα χρήσιμες πληροφορίες για την κάθε φάση ανάπτυξης του, τότε μην πάτε μακρυά. Έχετε την λύση στην… παλάμη σας.

Η ANADELTA Information and Medical Systems έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και της ιατρικής και η εφαρμογή Ανάπτυξη συμπληρώνει απόλυτα μια άλλη δημιουργία της για το iOS, την εφαρμογή Εμβόλ-i-α.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το εύχρηστο περιβάλλον του iOS ώστε να είναι απλή και λειτουργική, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η γραφική απεικόνιση των τριών καμπύλων ανάπτυξης σε πίνακες που προσφέρουν παραμετροποίηση, η οποία καθιστά εύκολη την ανάγνωση της μεταβολής στην ανάπτυξη του παιδιού. Εμείς την συνιστούμε, όχι μόνο ως χρήστες, αλλά και ως γονείς.

22 comments

 • 18/02/2016 at 10:10 // Reply

  καλημέρα..γιατι δεν μπορω να βρω αυτή την εφαρμοφη στο play store?με ποια ονομασια την εχετε?είναι δωρεαν….?
  ευχαριστω

  • 18/02/2016 at 11:38 // Reply

   Καλημέρα,

   Προφανώς ο δημιουργός κατέβασε την υλοποίηση. Update: Η εφαρμογή υπάρχει στο App Store σαν Anaptixi…

1 3 4 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*