Δείτε πως λειτουργεί το Siri [Video]

Το νέο χαρακτηριστικό που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά το τηλέφωνό μας, δεν είναι άλλο από το Siri, μια απίστευτη εφαρμογή που κάνει χρήση μιας μορφής τεχνητής νοημοσύνης και όπως υπόσχεται η Apple, «Siri is so easy to use and does so much, you’ll keep finding more and more ways to use it».

To Siri ενεργοποιείται με το παρατεταμένο πάτημα του home button και εμφανίζει μια εικόνα ενός μικροφώνου στην θέση του multitasking bar. Μόλις ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος, μπορείτε να κάνετε μια… κανονική συζήτηση με το iPhone σας. Δείτε το:

 

 

Ταυτόχρονα διαθέσιμος γίνεται και ένα έξυπνο σύστημα υπαγόρευσης, το οποίο μαθαίνει την φωνή σας! Αρχικά θα παίζει στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Γερμανικά. Για τα Ελληνικά, βλέπουμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια παραδείγματα χρήσης.

Τέλος, θα πρέπει να γίνει γνωστό πως το Siri συνεργάζεται με υπηρεσίες όπως το Yelp και το Wolfram Alpha, ενώ χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας για να είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στην πράξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*